Христо Крушарски с план за Локомотив Пловдив, като призна: Оставих го с 500 000 лв. задължения към данъчните


Христо Крушарски с план за Локомотив Пловдив, като призна: Оставих го с 500 000 лв. задължения към данъчните
Снимка: Yulian Todorov / / LAP.bg

1952 0

Христо Крушарски, който държи 50% от акциите на Локомотив Пловдив, даде обширно интервю, в което говори за ситуацията при "смърфовете". Той ще се завърне в клуба, ако бъде постигнато разбирателство, като не крие амбициите си за цялостно завръщане във футбола.

Той потвърди информациите, че ще проведе разговори с настоящите управници на пловдивския отбор. Ето какво още сподели пред колегите от "Тема спорт":

"Имахме договорки. Трябваше да си свършат работата. Всеки трябваше да направи своето. Аз моето го свърших. Една година не съм се месил, не съм правил никакви изявления. Трябваше да се случат някои неща, не се случиха. 50% подарък стигат. Не се случиха нещата във финансове гледна точка спрямо мен. Това си е наша работа, за пари не обичам да говоря, приключило е.

На Общото събрание ще се свика Управителен съвет. Ако не го свика той, аз ще го свикам чрез съответните институции. Аз съм бил коректен човек спрямо всички видове действия. И съм оставил едно предприятие, което беше на ръба. Аз ако имах 3 млн. лева в джоба си, предприятието щеше да стане печелившо и нямаше да го дам. Но тези пари не достигнаха и затова взех това решение. В онзи момент нямаше откъде да ги извадя" - започна Кушарски.

"Направил съм няколко предложения, които не се приемат. Даже и преди да се случат нещата да си взема акциите, предложих аз да направя поливната система на базата, те да направят тревната. И тука е мълчание. Вече 8 месеца. Не винаги мълчанието е злато, но ще продължавам да търся своето. Ако трябва, ще се върна в клуба с 50% – толкова, с колкото разполагам.

Ако не се разберем да управляваме заедно, аз не мога да бъда спица в колелото. Но няма да бъда нахален и досаден. Ще търся човек, на когото да предам акциите, по-силен от мене. Финансово по-силен имам предвид. Имам вече няколко предложения. Тогава вече ще видим как ще се случват нещата" - сподели още той.

За финал Крушарски сподели и с какви дългове е оставил отбора: "Оставих го с 500 000 лв. задължения към данъчните. И това бяха само лихви. Сега нямам идея как стоят нещата".

Наскоро Крушарски направи любопитни разкритие за отношенията си с партньорите от Локомотив Пловдив, като отправи и призив към държавата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички