Руснаци не позволиха на Локомотив Пловдив да загрее за Първа лига с успех


Руснаци не позволиха на Локомотив Пловдив да загрее за Първа лига с успех
Снимка: lokomotivpd.com

1426 0

Локомотив Пловдив изигра и последната си контрола по време на зимния си подготвителен лагер на турска земя, като премери сили с руския Пари Нижни Новгород. Двубоят между двата тима завърши 1:1, като реализаторите на попаденията бяха Бабакар Дион и Вячеслав Кротов, съответно през двете полувремена.

Възпитаниците на Александър Томаш откриха в 20-тата минута, когато двойно подаване между Ерик Сорга и Дион по десния фланг продължи с офанзива на белгиеца по десния фланг. Там той преодоля двама защитници и пусна топката между краката на вратаря за откриващото 1:0.

При изравнителното попадение отбраната на "смърфовете" не се намеси по най-добрия начин при дълго подаване към Вячеслав Кротов, който овладя в наказателното поле и реализира за 1:1.

Това бе петата проверка за българския гранд на турска земя, като футболистите до този момент регистрираха три поражения и една победа. "Черно-белите" отстъпиха с 0:2 на грузинския Динамо Тбилиси и загубиха с по 1:3 от сръбския Младост Лучани и косовския ФК Прищина.

Единствената победа междувременно бе постигната над украинския Зоря Луганск с 1:0, който през годините се бе превърнал в "трън" за родния ЦСКА в европейските клубни турнири.

Вижте ултиматума на Крушарски към управата на Локомотив от изминалите дни!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички