Крушарски излезе с ултиматум към новата управа на Локомотив Пловдив и не изневери на култовия си стил


Крушарски излезе с ултиматум към новата управа на Локомотив Пловдив и не изневери на култовия си стил
Снимка: LAP.BG

1839 0

Христо Крушарски, който продължава да е основен акционер в Локомотив Пловдив, обяви, че ще поиска свикването на Общо събрание. До това ще се стигне, ако бизнесменът не постигне  разбирателство с настоящото ръководство на клуба. Крушарски държи 50% от дяловете  на АД-то на Локо Пд.

Защо да е гореща темата (за Локомотив Пловдив), то времето е топло. Не ни трябва да подгряваме. Освен грип, друго не може да се развие“, започна Крушарски в типичния си култов стил интервюто си пред „Дарик радио“.

Аз говоря от мое име и само от мое име. Първо, ще седна да говоря, не обичам да говоря през медиите с човек, с когото имам лични взаимоотношения. Ще седнем да се разберем и тогава ще разберете за какво става въпрос. Става въпрос, че 50% са си мои, 50% са при тях. Това е истината, друга няма. Те управляват сега. Като седнем да си говорим, ще разберем кой накъде е и за какво се бори, това е“, продължи той.

Ние си решаваме неща, които са между нас си. Няма никакво отношение по въпроса с отбора. Феновете, ако не са спокойни в моето действие, не знам от какво ще са спокойни. Това, което аз правя е само в интерес на Локо и на никой друг. Моят интерес е на заден план. Това, което имам да взимам, да давам, си е лично мой проблем и никога няма да се отрази на Локомотив Пловдив“, каза Крушарски.

Той коментира и слуховете, че сегашните собственици на „смърфовете“ имат интерес към Миньор Перник.

 „Всеки иска и аз искам. Аз като помагам на Рилски спортист, не значи, че съм цъфнал и вързал. Аз помагам чисто сърдечно. Всеки има право да си прави сметка на джоба. Аз няма да коментирам (раздялата с трима основни футболисти). Когато аз не съм се месил и не съм взимал решения, те са го направили. Аз няма какво да кажа. Така са преценили, така са решили. Навремето взимах решенията сам и си носих кръста сам. Сега те са си взели решенията. Аз до Нова година бях казал, че няма да се меся и да сте чули нещо да кажа? Не, нали? Сега вече имам друго мнение. Като седнем да си говорим с тях, ще го разберете“, обяви той.

Имам 50% от акциите и те имат 50% от акциите. Това е. Аз вече съм пуснал всички документи, покани, писал съм. Ако имат желание да се срещнем, ще се срещнем. Ако нямат желание, ще трябва да търсим друг вариант да свикаме Общо събрание. То е свързано само с документалните неща. Да, Общо събрание, да си направим математиката. Като акционер ме интересува какво е финансирането на клуба. Аз знам в какво състояние оставих клуба, така че искам това да го видя. Аз притеснения нямам. Аз Локомотив го взех с шест милиона и го оставих с 500 хиляди. Повече от шест милиона. Оставих го с 500 хиляди“, каза още Христо Крушарски.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Собствениците на Локомотив Пловдив взимат властта в Миньор Перник?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Висша лига

"Възроденият Джака" и още 3 фактора за възхода на Арсенал във Висшата лига този сезон

Арсенал започна сезона във Висшата лига силно и досега е лидер в класирането, изпреварвайки с 5 точки актуалния...

Реклама
Най-четени новини

виж всички