Христо Крушарски: Настроението ни е пивко, ще поръчам на момчетата вино, нещата отиват на равен с равен


Христо Крушарски: Настроението ни е пивко, ще поръчам на момчетата вино, нещата отиват на равен с равен

716 0

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски за пореден път направи култови изказвания. Този път те бяха относно сблъсъка за "смърфовете" срещу английския гранд Тотнъм. Първо той взе на прицел техния мениджър Жозе Моуриньо, а след това се пошегува със своите играчи.

"Живуркаме и чакаме с нетърпение да ритаме топката. Жозе Моуриньо не е по-специален от нас. Ние по-малко специални ли сме от него? Това, че той иска специална кола, специални условия. И ние искаме много, ама сме земни. Искат разширена съблекалня, екипът на едно място, на друго място, друго. Той иска специална кола от летището да обслужва само него. За марката - каквото имаме това ще му дадем. 

Ще им покажем, че не сме аборигени, че сме хора нормални и малко повече сме живяли, отколкото те. Те нито могат да седят на масата да ядат и пият като нас. Те идват и се напиват и започват да се бият един с друг, докато ние като се напием започваме да се целуваме. В Локомотив (Пловдив) настроението е пивко. Сега ще им поръчам по една бутилка вино да изпият и като излязат на терена да карат през просото. През цялото време работим психологически с тях. Момчетата са в настроение да играят и да покажат, че не сме втора класа вагон.

Тези, които ме слушат знаят, че аз тото не играя, но Локомотив играе твърдо за победа. Значи не само сърбите, а и българите са малко по-освободени. Имаме и Алмейда, който е португалец и не е по-слаб от тях, така че нещата отиват на равен с равен. Организацията за гледането на мача от нашите фенове е направена. Молбата ми е само да няма бомбички около стадиона, защото ще ни изядат главата. Ще видите нещо повече от чудото на Марек срещу Байерн" - сподели той пред "Дарик".

А в Тотнъм са пределно мотивирани и няма никакво подценяване за мача с Локомотив (Пловдив).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


Куман е обсебен и лудо влюбен в Барселона

Преди да бъде назначен за треньор на тима, Куман прекара 7 години в Барселона, шест като играч, една - като систент...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама