Изумителна разлика: Тотнъм е над 100 пъти по-скъп от Локо Пд


Изумителна разлика: Тотнъм е над 100 пъти по-скъп от Локо Пд
Снимка: Gulliver/GettyImages

1943 0

В четвъртък Локомотив Пловдив ще изиграе един от най-големите си мачове в историята. Пловдивчани приемат отбора на Тотнъм на "Лаута" във втория квалификационен кръг на Лига Европа. Разликата между двата тима е огромна, но пък "смърфовете" може да спечелят само от подобен двубой, който ще им донесе и не малко престиж.

Наред с всичко останало разликата между цената на двата тима е наистина огромна и по-точно 138 пъти в полза на "шпорите". Според transfermarkt.com всички играчи в състава на Жозе Моуриньо струват общо 721,55 милиона евро, докато тези, на които може да разчита Бруно Акрапович в момента общо са оценени от специализирания сайт на 5,23 милиона.

Най-високо се котират Парвиз Умарбаев (600 000 евро) и Бирсент Карагарен (525 000 евро). От другата страна са Хари Кейн (120 млн. евро), Деле Али и Хьонг-Мин Сон (по 64 милиона), Дейвидсон Санчес (48 милиона евро).

По-рано стана ясно, че Тотнъм няма намерение да се среща с българския фенклуб на тима, който бе подготвил изненада за футболистите и треньорския щаб. На „Лаута“ довършват последните промени по стадиона за предстоящата визита на финалиста в Шампионската лига от 2019 година, за да отговаря на всички условия на УЕФА за COVID-19. Феновете на „смърфовете“ на свой ред планират сериозна подкрепа за своите любимци, въпреки че трибуните в четвъртък ще останат празни. Хиляди „черно-бели“ фенове ще изгледат двубоя на видеостена, разположена в близост до съоръжението. А кои са двете причини, заради които Тотнъм не бива да подценява Локомотив Пловдив - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички