Зума: Само можем да спечелим от мача с Тотнъм


Зума: Само можем да спечелим от мача с Тотнъм
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

1380 0

Легендата и почете президент на Локомотив (Пд) Христо Бонев коментира предстоящия мач с Тотнъм в Лига Европа, който е в четвъртък (17 септември) на "Лаута".

"От това, което видях срещу Лудогорец, мисля че отборът е изграден и научен. Играе по начина, по който му се иска на г-н Акрапович. Сигурен съм, че от ситуацията, която може да се получи, срещу Тотнъм няма да се срамуваме. Нормално е съперникът да е много по-силен. Но от такива мачове може само да се спечели. Жалкото е, че няма да има публика, защото тази среща щеше да се превърне в невероятен празник“, коментира Бонев пред БНТ.

Той е доволен от начина, по който се развива отборът на „черно-белите“ и от постоянното израстване в игрови план. Зума е сигурен, че треньорът Акрапович ще подбере най-удачните изпълнители и тактиката, с която да извлече максимума от предстоящата среща. "Самите играчи трябва да се радват на шанса, който им се предоставя да мерят сили с имена, част от елита не само на английския футбол. Присъствието на Жозе Моуриньо на нашия стадион също ще е нещо паметно“, категоричен бе още легендата. А кои са двете причини, заради които Тотнъм не бива да подценява Локомотив Пловдив - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички