Жозе Моуриньо призна за случаи на коронавирус в Тотнъм преди мача с Локо Пд


Жозе Моуриньо призна за случаи на коронавирус в Тотнъм преди мача с Локо Пд
Снимка: Getty Images/Guliver

1444 0

Само след два дни Тотнъм гостува на Локомотив Пловдив в мач от втория предварителен кръг на Лига Европа. Мениджърът на "шпорите" обаче призна, че в отбора му има играчи, които са дали положителни проби за коронавирус, но не назова имената им.

"Имахме случаи на COVID-19, имаме правото да не назоваваме имена. Но имахме такива футболисти, както и такива играчи, които изкараха карантина само, защото са били в контакт с тях. Имахме и играч под карантина, защото бе на почивка в държавата, в която бе той попадна в листата на рисковите спрямо Великобритания", каза Моуриньо, говорейки за случая с Хари Кейн, когато отиде на семейна ваканция на Бахамите.

Английското издание The Sun предава, че полузащитникът Хари Уинкс със сигурност е заразен, докато подобни съмнения съществуват и за Джовани Ло Селсо и Джафет Танганга, които не бяха в групата на "шпорите" за домакинството на Евертън. Срещата с Локо Пд е на "Лаута" в четвъртък от 19 часа.  А кои са двете причини, заради които Тотнъм не бива да подценява Локомотив Пловдив - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички