Христо Крушарски коментира мераците на Левски за Бирсент Карагерен и Димитър Илиев


Христо Крушарски коментира мераците на Левски за Бирсент Карагерен и Димитър Илиев
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

5326 0

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски коментира пред "Труд" информациите, че Левски се интересува от Бирсент Карагерен. Босът на "смърфовете" заяви следното:

"Бирсент ще отиде там, където извадят торба с пари. Не виждам как той ще замени Локо Пловдив с Левски, там реалността е друга. В България сме царе на такива приказки, но да си пишат каквото искат", отсече той.

По отношение на другия спряган за "сините" играч Крушарски заяви в свой стил:

"Димитър Илиев остава в Локомотив (Пд) до пенсия. Вече е бетониран"", каза собственикът на Локомотив, визирайки новия договор на играча до 2024 г.

"Казах на момчетата, че психиката им трябва да е добра. Дадох им за пример себе си. Ако аз приемах нещата като тях и огъвах колената така, вече да съм гушнал босилека. Много се подценяваме, и те са хора, но имат по-добри бази, финансови условия и инвестиции", коментира той относно отпадането на Локомотив Пловдив от Копенхаген и добави:

"Но скоро и ние ще имаме силна школа и ще е друго. Работим и психически, и физически с играчите, защото на терена е мястото, където да се покажат и продадат. Ако сам не си направиш реклама, няма кой да ти я направи".

Повече за мача на "смърфовете" с Копенхаген четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички