Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков преговаря с двама от лидерите на Локомотив Пловдив?


Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков преговаря с двама от лидерите на Локомотив Пловдив?
Снимка: Yulian Todorov/ LAP.bg

16341 0

Фейсбук страницата "Синя приказка", която в последно време дава сравнително точни сведения за случващото се в Левски, днес (13 август) излезе с нова информация, касаеща входящите трансфери на "Герена".

Според "Синя приказка" мажоритарният собственик на "сините" Наско Сираков от известно време насам води преговори с двама от лидерите на Локомотив Пловдив - Бирсент Карагерен и Димитър Илиев. 

Съобщава се, че преговорите с Карагерен са в по-напреднала фаза, а тези с капитана на "смърфовете" вървят по-трудно. Ето защо това е така според "Синя приказка". Публикуваме поста от социалните мрежи без редакторска намеса:

"Преди 2-3 седмици написах пост, че Левски преговаря с Карагерен и Митко Илиев. Час след това умишлено изтрих поста, понеже реших, че е по добре да не се разчува на него етап. Някои доста се смяха на тая новина, а разни бибочковци и жельо станковци са снимали поста ми и са се смеели поствайки го в профилите си. Само че днес няколко седмици по късно същия Жельо Станков написал в Тема Спорт, че Левски преговаря с Карагерен, даже се разбрали вече. Уж се смееше и не било вярно, а днес го пише във вестника си. Някои хора за седем години не разбраха ли, че тук с измишльотини не се занимаваме и каквото е написано рано или късно след това излиза потвърждение. Знам, че им е гадно и търсят за какво да се хванат, но това е положението и проблема е в тях и в техните комплексирани и изкривени същности. Друг е въпроса дали трансфера на Карагерен ще бъде завършен, но факт, че от Левски говорят с него и имат някаква принципна договорка на тоя етап. Относно Митко Илиев - говорено и с него няколко пъти. В Локо Пд се беше случило едно нещо за което няма навлизам в подробности, и от Левски искаха да се възползват от това и да вземат играча. Митко Илиев обаче е някакво име в Пловдив, тежи си на мястото, и на тоя етап е трудно малко преминаването му в друг български отбор. По наша информация Сираков продължава да си говори с него. И ако през зимата не си намери отбор в чужбина, нищо чудно да станат нещата и дойде в Левски, особено и след подписването на новия договор на клуба с Палмс бет, който се очаква да се подпише до няколко седмици...", гласи публикацията във фейсбук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички