Тунчев: Копенхаген беше по-класният отбор, напрежението изигра роля


Тунчев: Копенхаген беше по-класният отбор, напрежението изигра роля
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1291 0

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев говори след загубата от ФК Копенхаген с 2:4 в Лига на конференциите. Тунчев подчерта, че въпреки поражението, тимът е излякъл положителен опит от участието си.

"Опитахме. Определено опитахме да играем, наистина Копенхаген е класен отбор, не ни позволяваше в една част от мача да играем. Донякъде напрежението оказа влияние, малко или много головете, които допуснахме по-скоро бяха плод на напрежението"

"Говорихме въпре в съблекалнята, че няма да очакваме като първия мач в Пловдив. Те ще търсят бърз гол, за наше нещастие отбелязаха бърз гол от статично положения. Отборът на Копенхаген е доста класен"

"Дори при загуба като тази трябва да извличаш най-доброто и позитивното. Мисля че втория гол го направихме от хубава атака със самочувствие. Това, което говорихме, е да контролираме повече топката, ще опитаме да работим по това нещо. В Европа не ти оставят време за мислене.

"С оглед на това, че ни напуснаха 6 основни играчи, дойдоха нови момчета, момчетата се постараха да дадат всичко от себе си. Искахме и ние да продължим, но Копенхаген беше по-класният отбор", заяви Александър Тунчев. 

"Това е един опит - човек трябва да е тук и да го изживее, да е на моето място", сподели още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички