Димитър Илиев: Не сме готови да се борим с отбор от ранга на Копенхаген


Димитър Илиев: Не сме готови да се борим с отбор от ранга на Копенхаген
Снимка: Официален сайт - Лудогорец

2020 0

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев сподели впечатленията си след поражението от ФК Копенхаген с 2:4 в Лига на конференциите. Илиев призна, че "смърфовете" са неспособни да се борят с тим от класата на датчаните.

"Видя се, че сме много, много далече от класата на Копенхаген. Трябва да сме честни, те са отбор, който ме впечатли с индивидуални движения, отборна класа. Нямахме достатъчно самочувствие да играем с топката, да им създадем проблеми. Успяхме с доза шанс да отбележим гол. Вместо да изчакаме полувремето и да се успокоим, допуснахме трети гол. Далече сме на този етап, не сме готови да се борим с отбор от ранга на Копенхаген", каза Илиев.

"Тя още с първата атака удариха греда, видя се, че са изключително агресивни, доста лек гол от корнер, не очаквах, че от корнер ще се пропускане. През цялото време натискаха, имаха положения. Ние не създадохме достатъчно, дотук силите ни стигнаха. Напускаме турнира с високо вдигната глава. Представянето ни е достойно"

"Най-важното е да покажем повече от играта на Лаута. Всяка година нещата се повтарят - силни мачове вкъщи, аванс срещу Търнава миналата година и срещу Словачко тази. Можехме да влезем и в тоя мач с аванс, като тръгнем да гостуваме не можем да се отпуснем и да покажем тази игра, която можем", смята Димитър Илиев.  

"Можехме в по-голяма част да ги накараме да грешат, мачът беше показателен, че не ни дадоха шанс да си мислим, че можем да продължим напред", завърши нападателят.

Ето какво каза и Александър Тунчев след края на срещата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички