Христо Крушарски иска решения и действия от БФС


Христо Крушарски иска решения и действия от БФС

530 0

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски призова Българския футболен съюз да вземе решения относно тренировките на отборите и провеждането на футболните срещи съобщава „Тема спорт“. За момента ръководният орган на българския футбол предлага единствено мерки и варианти, като обявява, че се съобразява изцяло със ситуацията в страната.

"Крайно време е БФС да вземе някакво решение вече. Ние, клубовете, не може да предлагаме и решаваме. Органът е БФС и там да седнат и да говорят какво ще се направи. Не може само да казваме - не може и не става. Никой не е опитал да предложи вариант. Да седнат и да помислят, има комисии. Да кажат - може да се играе или не може. Може да се тренира или не. Може да се готви един човек, двама, трима, петима, както намерят за добре, но трябва да вземат решение. Не може постоянно стадионите и базите да стоят затворени. Какво пречи да тренират по няколко човека. Игрищата са дълги 100 метра и широки", каза Крушарски.

През последните дни двама от чуждестранните футболисти на Локомотив Пловдив признаха, че водят занимания. Според Лукас Масоеро на „Лаута“ се готвят по четирима, а според Йосип Томашевич тренират по двама. След проверка на РЗИ Пловдив бе установено, че тренировки няма и стадионът е заключен. A ето какво заяви наставникът Бруно Акрапович за намалянето на заплатите в Локомотив Пловдив.

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


"Жена без класа": Съсипаха гаджето на Роналдо, след като се пусна по гол з**ник в Instagram

Половинката на Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес, явно не издържа вече мерките по време на пандемията,...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама