Феновете на Локо (Пд) помагат на възрастните хора в своя град


Феновете на Локо (Пд) помагат на възрастните хора в своя град

1122 0

Фенклубът на Локомотив (Пд) разказа за благородна акция, с която се е заел. Привържениците на "смърфовете" са събрали предпазни средства, консумативи и препарати за най-уязвимата част от оществото в условия на пандемията от коронавирус - възрастните хора.

Лидерите във фенската общност също така са избрали сред многото доброволци онези, които нямат възрастни в домакинството си, както и тези, които не работят на места с голям персонал, за да предпазят не само възрастните, но и останалите хора. Акцията ще продължи и през следващата седмица. Ето какво съобщиха от фенклуба на страницата си във Фейсбук:

Уважаеми пловдивчани,

През изминалия уикенд стартира нашата кампания в помощ на хората, които са най-уязвимата на COVID-19 група. За нас беше от първостепенна важност да им подадем ръка в този неблагоприятен за тях момент. Искахме да покажем съпричастност и отговорно отношение.

Благодарим на всички, които под една или друга форма ни подпомогнаха – някои с дарения на лични предпазни средства, други с консумативи и препарати, и не на последно място – на доброволците, без които всичко това нямаше да се случи. От многото желаещи да помогнат избрахме хора, които нямат възрастни в непосредствената си семейна среда и не работят на места с голям по брой персонал, като по този начин се постарахме да осигурим максимална степен на безопасност на хората, които подпомагаме.

Макар в необичайна за всички нас обстановка, началото беше обещаващо. През предстоящата седмица нашата акция ще продължи с удвоени усилия и желание. Освен това сме предвидили маски и ръкавици на хората, до които извършваме доставки, които да им бъдат под ръка, в случай че се наложи непредвидено излизане. Призоваваме нуждаещите се или техни близки да не се притесняват да звънят на обявените по-долу телефони, от нас зависи да помагаме!

Контакти: 0877991991 и 0885772705

Благодарим за доверието на всички, които се обърнаха към нас!

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Амос Юга - футболистът-пощальон, на чиято мечта попречи Юмтити от Барселона

ЦСКА отново привлече интересни играчи, като на фокуса ни е френският халф Амос Юга. Кариерата му е изпълнена...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама