Акрапович обяви, че в Локо (Пд) също си намаляват заплатите в кризата


Акрапович обяви, че в Локо (Пд) също си намаляват заплатите в кризата
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

1276 0

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович сподели, че е уверил собственика на клуба Христо Крушарски, че с щаба му и тима ще се откажат от част от месечните си заплати в положението на криза заради пандемията от коронавирус. Той допълни, че с играчите му обсъждат възможността да помогнат на съгражданите си в тежката ситуация.

"Чух се и със собственика и го уверих, че с помощниците ми ще се откажем от част от възнагражденията си за периода, в който не само няма мачове, но нямаме възможност дори да тренираме. Митко също знае как да говори с момчетата, а те със сигурност ще откликнат, защото ги познавам", коментира босненецът пред "Меридиан мач".

"Този жест е най-нормалното и естествено нещо, което може да направим, при положение че е ясно, че парите в клуба идват от джоба на един-единствен човек. Христо Крушарски заслужава да усети нашата благодарност към него за усилията, които полага. Трябва да служим за пример и на другите", допълни той.

"И ние като феновете в даден момент дори може да помогнем на хората, които ще имат най-голяма нужда от помощ в тази ситуация. Трябва да запазим нашата сплотеност и да се завърнем още по-силни", завърши Акрапович. А с какво впечатлиха феновете на "смърфовете" вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички