Гонзо със сериозна закана след триумфа над Лудогорец


Гонзо със сериозна закана след триумфа над Лудогорец
Снимка: БГНЕС

2194 0

Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов - Гонзо обяви, че отборът ще бъде фактор през новия сезон в Първа лига и се надява "смърфовете" да използват еуфорията от победата над Лудогорец за добър старт на новата кампания в родния футбол

Пловдивчани удариха с 1:0 шампионите в спора за Суперкупата на България, като направи отлично впечатление играта на възпитаниците на Бруно Акрапович. Те почти не позволиха опасности пред своята врата, а в същото време можеха да вкарат доста голове, ако не бяха отличните намеси на Ренан Дос Сантос. 

"Радвам се, че спечелихме, честитя на футболистите, момчетата дадоха всичко от себе си, част от футболистите се справиха с коронавируса и дадоха всичко от себе си в този мач, имахме повече положения от Лудогорец, имахме по-чистите ситуации, след изгонването на техния футболист надделяхме. Не сме надиграли Лудогорец, но съумяхме да вкараме в края на мача", коментира той.

"Отборът натрупа самочувствие след успехите, надявам се в първенството, футболистите са здрави, ще играем главна роля в първенството, след спечелването на трофея ще има еуфория. В дербито с Ботев няма фаворит, Михалевич утре ще подпише, взехме Минчев, търсим още двама играчи".

"Ще опитаме да бъдем фактор в първенството", завърши Георги Иванов. След него пред камерите застана Христо Крушарски, който отново напомни, че Локомотив (Пловдив) е бил ограбен през миналия шампионат (подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички