Георги Иванов: За една година бихме всички ЦСКА-та


Георги Иванов: За една година бихме всички ЦСКА-та
Снимка: БГНЕС

1708 0

Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов – Гонзо не пропусна да подразни "червените" като заяви, че ЦСКА не е по-особен дразнител, защото през тази година „смърфовете“ са победили всички ЦСКА-та.

"След загубата, която претърпяхме от Берое ще бъде по-трудно да станем медалисти. Не смятам, че ЦСКА е по-голям дразнител. Ние тази година бихме всички ЦСКА-та, като почнем Литекс, ЦСКА 1948, а след това и ЦСКА София, малкото ЦСКА. Срещу ЦСКА е мач, който кара публиката и футболистите да дават всичко от себе си. Надявам се да бъдем добре подготвени. Малко повече се отпуснахме тази седмица. Надявам се сега всички да са мотивирани“, коментира Гонзо.

"По никакъв начин не сме отписали тези два мача, които ни остават до края на сезона и ще търсим задължителни победи. При това положение, което е в момента ще трябва да правим ротации и трябва да направим правилните футболисти, за да имаме втори ешелон. Ако ползваме само едни и същи футболисти, няма да може да поддържат ниво дълго време. Трябва да имаме балансиран отбор", допълни Гонзо, като направи и кратък за бившия си отбор - Левски.

"Проблемът в Левски е, че тези футболисти нямат качества, а не заплатите. Когато взимаш голяма заплата, трябва да показваш на терена, че я заслужаваш. На г-н Крушарски политиката му е много правилна да има таван на заплатите, която ние спазваме". А кои са играчите в Локомотив Пловдив със симптоми на коронавирус - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички