Гонзо: Левски можеше да задмине и Лудогорец


Гонзо: Левски можеше да задмине и Лудогорец

2157 0

Легендарният играч на Левски Георги Иванов-Гонзо коментира събитията в "синия" клуб, като направи и сравнение с харчените пари в Локомотив Пловдив, където в момента е спортен директор. Освен това, според него, Левски дори е можело да надмине Лудогорец, ако клубът бе останал пред ръководството на Васил Божков.

"Ако Левски беше продължил при Божков, при когото се наляха пари… Да, не уцелиха с футболисти, но ако бяха продължили така, щяха да надминат Лудогорец. В последните години Лудогорец изостава игрово. Лудогорец е отбор извън българските стандарти. Парите не играят, но с тях купуваш качествени играчи", заяви Гонзо пред Канал 3.

Гонзо коментира и изхарчените 25 млн. лева в Левски за една година: "Като сравня тези пари с бюджета на Локомотив, това са много пари. Проблемът на Левски бе, че не намери правилните футболисти като качества. Ако взимаш 20,000 евро, трябва да си класен, а не такива, каквито виждаме в Левски. „Сините” нямат класа в играчите, ако ги имаше, щеше да продаде двама за 5 млн. и да се изплати на останалите. Левски и ЦСКА ще бъдат като нас, като останалите отбори. Техният комфорт е във феновете. Никой съдия не остава безразличен, когато има 15,000 фена на стадиона”.

А относно възможността да се завърне на "Герена": "Това са хипотетични неща. Имаме планирани неща. Може да се каже, че за мен Локомотив е като баща. Човек пораства, жени се и има нова любов, но продължава да обича и родителите си. Във времето, разбира се, съм се изградил в Левски. Но може ли някой да те пита кой обичаш повече – майка си или жена си? Същото е с Локомотив и Левски”. А кои попаднаха в групата на Левски за двубоя с Локомотив Пловдив - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Левски


Цифрите и фактите, които казват, че Георги Тодоров трябва да води Левски за постоянно

Онзи ден колеги установиха, че Петър Хубчев е спечелил едва 51,5% от мачовете си начело на Левски. Затова за...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама