Босът на Локо (Пд) със сензационни думи след триумфа над Лудогорец


Босът на Локо (Пд) със сензационни думи след триумфа над Лудогорец
Снимка: БГНЕС

2130 0

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски обяви, че след следващата Купа за тима се "отказва", но не от отбора, а от работата. С тези думи ще бъде запомнено поредното интересно изказване на ексцентричния бос, който сподели, че вече му е време за почивка, но ще изпълни всички обещания, които е дал, най-вече за реконструкцията на стадион "Лаута" и тренировъчните терени. 

"Взимам следващата Купа и се отказвам. Пенсионер съм, имам добра пенсия и няма да ми се налага да работя, за да се издържам. Няма да се откажа от отбора, дал съм си дума, че ще спра да работя, тъй като съм на години, я имам още 10 години, я не. Дано да доживея да видя това, което ми обещаха. Заместник кметът ми обеща да закарам багерите и да почнем да правим тренировъчната база", категоричен бе Крушарски пред "Диема спорт". 

"Ако това не стане, аз им казах, че нямам повече време за губене. Теренът и стадион ще ги правя аз и всички пари, които са дадени в стадиона ще отидат за него. Един лев печалба няма да сложа за моята фирма. Колкото повече направят, толкова по-добре за мен. Мисля, че ще стане всичко, тъй като трябва да стане чудо, за да не стане. Аз съм реалист, човек, който е доказал себе си и мога да направя това, което мога. Мисля, че ми се полага”, категоричен бе Крушарски.

Собственикът на Локо (Пд) все още не е забравил скандалните съдийски решения от миналия сезон в Първа лига, като за пореден път обяви, че отборът му е бил ограбен от това да вземе медал, което е било и неговата мечта.

"На всички в БФС им казах, че няма смисъл този мач да не се играе, тъй като щяхме да бием. Ние имаме 24 човека, които са взаимозаменяеми. Видяхме „доброто съдийство” срещу ЦСКА, а на мен мечтата ми беше да вземем медал. Изядоха ни мечтите, тъй като той беше ценен. Ние ще вземем цялото първенство, защото отборите, които са със „стари лаври” новите ще ги изместят. Да кажем, че Лудогорец можем да го спрем… това е самото начало. Те са в пъти над нашата стойност и по заплати и всичко. Те имат по-големи амбиции. Нашите амбиции са 3 кръга в Европа и да скочим пак на всички пък каквото сабя покаже”, каза още Крушарски. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички