Ето каква е причината за изгонването на Бирсент Карагерен срещу Тотнъм


Ето каква е причината за изгонването на Бирсент Карагерен срещу Тотнъм
Снимка: Getty Images/Guliver

7213 0

Носителят на Купата и Суперкупата на България - Локомотив Пловдив, изигра достоен мач срещу английския гранд Тотнъм в Лига Европа, но отпадна от надпреварата след драматичен финален развой на срещата. "Смърфовете" поведоха в резултата в 71-вата минута, но до края на срещата двама техни футболисти бяха изгонени, а "шпорите" стигнаха до пълен обрат.

В динамичните събития в заключителните 15 минути от двубоя една ситуация остана непонятна за голяма част от зрителите пред малките екрани - тази с изгонването на футболиста на Локо Бирсент Карагерен. Футболистът си бе изкарал жълт картон още в началото на втората част, но в 80-ата минута получи втори жълт картон от съдията без ясна аргументация.

Впоследствие стана ясно, че в ситуацията при дузпата, когато Алмейда игра с ръка на голлинията и бе изгонен за това си провинение, Карагерен е изпуснал нервите си, като е ритал тревата с крак. Това негово действие не бе забелязано от главния арбитър, но пък хора от щаба на Тотнъм на резервната скамейка веднага се оплакали на четвъртия съдия. Той от своя страна сигнализирал на главния арбитър, който веднага притича при Карагерен и го изгони от терена.

Коментарът на старши треньора Бруно Акрапович - четете тук.

Коментарът на Димитър Илиев - четете тук.

Коментарът на голмайстора Георги Минчев - четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички