Илиев: За малко да направим половин Пловдив щастлив


Илиев: За малко да направим половин Пловдив щастлив
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

2173 0

Преди броени минути тимът на Локомотив Пловдив загуби домакинството си на Тотнъм от 2-рия кръг на турнира Лига Европа с 1:2. Георги Минчев даде преднина на „смърфовете“, но Спърс достигнаха до пълен обрат чрез голове на Хари Кейн от дузпа и на Танги Ндомбеле.

След двубоя капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев коментира впечатленията си от срещата:

„Със смесени чувства съм след този мач. От една страна съм изключително горд от отбора, с начина, по който се противопоставихме на един от големите отбори в Европа. От друга страна съм изключително разочарован и дълго време ще ни боли, ще съжаляваме за пропуснатия шанс, защото бяхме на 15-тина минути от един исторически успех, който беше немислим, особено в днешно време български отбор да отстрани финалист в Шампионската лига отпреди година е немислимо, но реално ние бяхме на десетина минути и няколко мига концентрация от това, да го направим.“

„Трябва да се опитаме да извлечем позитивите и да може този мач да ни послужи като пример да се развиваме като отбор. Такива мачове само могат да ни помогнат. Естествено, че всеки от нас го е яд, естествено, че всеки от нас няма да спи тази нощ, но просто бяхме на броени минути от това, да направим половин Пловдив щастлив“, заяви Димитър Илиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички