Акрапович: Дадохме всичко от себе си


Акрапович: Дадохме всичко от себе си
Снимка: Оф. сайт на Локо (Пд)

1948 0

Преди броени минути тимът на Локомотив Пловдив загуби домакинството си на Тотнъм от 2-рия кръг на турнира Лига Европа с 1:2. Георги Минчев даде преднина на „смърфовете“, но Спърс достигнаха до пълен обрат чрез голове на Хари Кейн от дузпа и на Танги Ндомбеле.

След двубоя треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович коментира впечатленията си от срещата: „Дадохме всичко от себе си, за да изглеждаме по този начин. Успяхмв да направим нещата така, както сме искали и да направим мач, който да отиде в посоката, която сме искали. Всичко беше под наш контрол и нямаше как да на направим сериозен шанс пред тяхната врата. В една ситуация всичко се обърка, но това е футболът – ако не внимаваш до 90-тата минута, противникът ще те накаже. Трябваше да се концентрираме до 90-тата минута и да запишем един от най-големите успехи в българския футбол“.

„За нас това беше един мач за историята, за тях това беше просто един мач като всеки друг. Знаехме, че имаме един ден повече да се подготвим, знаехме, че трябваше да опазим вратата си в първите 15 минути на първото и второто полувреме и след това да вкараме гол. Отказахме се от нашия стил на игра, нямаше толкова преса. Митко и Анте свършиха добра работа като полузащитници. След гола погледнах часовника и си казах, че всичко е възможно“, заяви Бруно Акрапович.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички