Моуриньо: Изключително тежък двубой, Локомотив са страхотни


Моуриньо: Изключително тежък двубой, Локомотив са страхотни
Снимка: Gulliver/GettyImages

3888 0

Преди броени минути тимът на Локомотив Пловдив загуби домакинството си на Тотнъм от 2-рия кръг на турнира Лига Европа с 1:2. Георги Минчев даде преднина на „смърфовете“, но Спърс достигнаха до пълен обрат чрез голове на Хари Кейн от дузпа и на Танги Ндомбеле.

След двубоя треньорът на гостите Жозе Моуриньо коментира впечатленията си от срещата: „Искам да поздравя Локомотив. Мисля, че тяхното представяне бе страхотно, абсолютен респект към тях, тъй като дадоха всичко от себе си. Разбира се, те не играха по начина, по който обикновено го правят в България. Опитаха се да не допуснат, а впоследствие видяхме, че в 70-тата минута успяха да отбележат. Беше изключително опасен мач за нас, през първото полувреме имахме положения. Имаше дузпа, която ако имаше ВАР, щеше да бъде отсъдена. Изключително тежък двубой, вкараха ни в опасност, в изключително тежка ситуация, тъй че поздравления за Локомотив.“

„Съжалявам, че нямаше публика и хората в Пловдив не успяха да видят любимия си отбор срещу Тотнъм. Много хора си мислеха, че ще дойда тук с резервен тим, но това не беше така. Най-трудно бе да накарам моите играчи, че двубоят наистина ще бъде тежък. Ако играехме в два двубоя, в Лондон ситуацията щеше да е различна. Това е надпревара, която ние опитваме да спечелим.“, сподели Жозе Моуриньо след мача.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички