Димитър Илиев: Това е нашият турнир


Димитър Илиев: Това е нашият турнир
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

1523 0

Капитанът на Локомотив (Пловдив) - Димитър Илиев, говори след победата за своя тим над Левски с 2:0 в първи полуфинален сблъсък за Купата на България. Той се надява серията на "смърфовете" да продължи и на реванша, и на финала, а и следващия сезон.

"Вече сме една идея по-близо до финала след тази победа с 2 гола. Мачът започна с битка в първите минути, но след това бяхме пълен господар на терена през първата част. С абсолютно нищо не ни затрудниха през първото полувреме. Второто полувреме паднахме физически вероятно. Много добър турнирен резултат. На реванша трябва да търсим гол от първата минута. Достатъчно се говори, че това е необичайна ситуация, но вече трябва да се приспособим. Този мач е крачка напред. Надявам се да продължим възходящата линия в неделя срещу ЦСКА.

Оттук нататък смятам, че само ще се подобряваме физически. На "Армията" никога не се играе лесно, но след този мач, който изнесохме, отиваме със самочувствие. Дано покажем същата игра и запишем победа. Със сигурност това е турнирът на Локомотив. Вече сме на крачка от втори пореден финал. Не само, че завоювахме Купата, а начинът, по който играем. Надявам се серията ни да продължи и на реванша, и на финала и догодина" - сподели той. А вижте как Локомотив (Пловдив) стигна до победата над Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички