Две съдебни дела срещу Левски отиват към благополучен край


Две съдебни дела срещу Левски отиват към благополучен край
Снимка: БГНЕС

1458 0

Левски е на път да приключи съдебните битки в две знакови дела, които през последните години сериозно увредиха имиджа на клуба, пише "Спортал". Става въпрос за исковете на телевизионните водещи Иван Христов и Андрей Арнаудов, както и на легендарния треньор на сините Станимир Стоилов. Общата дължима от Левски сума е 130 000 лева.

Делото на Иван и Андрей ще приключи на 2 юли, за когато съдът е насрочил заседание. Двамата запалянковци на Левски ще се откажат от дълга дълга на клуба към тях, който е на стойност 60 хил. лева. Телевизионните водещи отпуснаха средствата за обзавеждане на фен магазина, но така и не си ги върнаха обратно.

При Стоилов искът е за 70 хил. лева, като се очаква делото да продължи през есента. След идването на новия собственик Наско Сираков обаче има голяма вероятност клубът и Стоилов да сключат споразумение, за да се приключи битката в съда. Интересното е, че именно новият собственик на Левски е основен свидетел по иска на Мъри, защитавайки неговите интереси.

Утре (10 юни) предстои първата пресконференция на Наско Сираков като собственик на Левски, на която се очаква да разкрие визията си за развитие на клуба (повече по темата вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички