Георги Иванов: Не работя за Христо Крушарски, не коментирам дали има интерес от Левски


Георги Иванов: Не работя за Христо Крушарски, не коментирам дали има интерес от Левски
Снимка: Оф. сайт на Локо (Пд)

1666 0

Спортният директор на Локомотив (Пловдив) - Георги Иванов - Гонзо, говори преди днешния двубой на "смърфовете" с Левски от полуфиналната фаза на Купата на България. Той призна, че не работи за президента на Локомотив - Христо Крушарски, а за самия клуб.

Гонзо заяви, че не е получавал конкретни оферти от "сините", но отказа да признае дали има интерес към него. Освен това, бившият футболист и треньор на Левски сподели, че единственият, който може да отправи оферта към него от "сините" е Наско Сираков.

"Аз не работя за Христо Крушарски, а за Локомотив (Пловдив). Ще бъде предателство от моя страна, ако си тръгна сега. Най-малкото сме начертали ясен план за бъдещето и няма да бъде коректно да напусна" - започна Георги Иванов пред медиите.

"Наско го видях последно преди 8 месеца на събитие, а не съм го чувал от 10 години. Не съм говорил с никого в Левски. Но работата на медиите е да се създават интриги. Без да има за какво, сега влизам в обяснителен режим. Оферта не съм имал. Единственият в Левски, който може да ми отправи такава, е Наско Сираков. За интерес дали има и подобни неща... не коментирам" - сподели още той.

Междувременно, стана ясно, че две съдебни дела към Левски отиват към благополучен план.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички