Христо Крушарски: Скрап не ни трябва, имаме си таланти


Христо Крушарски: Скрап не ни трябва, имаме си таланти
Снимка: LAP.BG

1396 0

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски коментира състоянието в Локомотив Пловдив преди реванша с ФК Копенхаген от Лига на конференциите. Според Крушарски всичко в съблекалнята е наред.

"Отборът от снощи са подкарали и продължават напред. Няма проблем, всичко е под контрол. Момчетата са подготвени и физически, и психически", заяви босът.

"Аз много пъти съм казвал, че ние винаги имаме цели и тези цели от време на време ни се случват. Шансовете ни са равни, тръгваме с равен старт. Локомотив пише най-новата история на Пловдив. Това, което постигнахме последните три години, Пловдив не го е имал."

"Преговорите с Илиев бяха много лесни. Не само че задържаме един от ключовите си футболисти, а някои се опитват и да се върнат в Локомотив. Тези, които се помислиха за звезди, скоро ще слязат на земята и пак ще дойдат да се молят на Локомотив.

"На нас повече скрап не ни трябва, имаме си достатъчно таланти. Тук си се изгражда добър отбор, повече не ни трябва", заяви Крушарски по повод евентуален входящ трансфер в клуба.

Ето как Крушарски нападна Димитър Бербатов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички