Димитър Илиев: На светлинни години във всяко едно отношение сме от Франция


Димитър Илиев: На светлинни години във всяко едно отношение сме от Франция
Снимка: Официален сайт на БФС

1943 0

Атакуващият играч на българския национален отбор по футбол Димитър Илиев говори след поражението с 0:3 от Франция. Футболистът на Локомотив (Пловдив) призна, че "лъвовете" са на светлинни години във всяко едно отношение спрямо "петлите".

"Колкото и да е голяма разликата в класите, максимата, че ако не вкараш доста положения, накрая получаваш гол, можеше да стане факт, но за съжаление изпуснахме. Беше ясно, че ще е такъв мачът и ще разчитаме на 1-2 ситуации. Дойде, но не се възползвахме. Истината е, че сме на светлинни години във всяко едно отношение от този отбор.

Всеки даде максимума от себе си, но това е положението към момента. Напълно по нормален начин протече този мач. Смятам, че имаме повече възможности в атака, отколкото показваме. Можем да отдадем това на младия състав, с който играем. Не трябва да се самозалъгваме, класата е много различна" - заяви Илиев пред БНТ.

А неговият съотборник Даниел Наумов разкри каква е била целта преди мача с Франция и сподели, че равенството е било близо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички