"Целта е да бъде пусната за ЦСКА": Локо Пд поправя това, заради което вбеси феновете на Левски... няколко пъти


"Целта е да бъде пусната за ЦСКА": Локо Пд поправя това, заради което вбеси феновете на Левски... няколко пъти
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

4988 0

Изпълнителният директор на Локомотив Пловдив Павел Колев разкри важна новина за стадиона на "смърфовете". Оказва се, че съвсем скоро трябва да бъде отворена трибуната за гости. Очаква се това да се случи за дербито с ЦСКА, което ще се състои на 2-ри октомври.

Това е много добра новина за "червените", тъй като условията за гостуване не са никак благоприятни. Напомняме, че на два пъти привържениците на другия столичен гранд Левски бяха вбесявани с това, че бяха настанявани във временно обособеното място.

"Конкретен отговор на този въпрос може да ви даде строителната фирма, но от разговор с тях научих, че целта е тази трибуна да бъде пусната в експлоатация за дербито срещу ЦСКА, което мисля, че се пада на 2-ри октомври. Надяваме се дотогава всичко документално да бъде изчистено, защото трибуната като строителни дейности вътре и вън, където е самата публика, са завършени.

Има обаче доста документация, която трябва да се изчисти, за да може всичко да бъде приведено съгласно законовите разпоредби. Надявам се това до края на месеца да се случи и на 2 октомври да можем да приемем публиката на ЦСКА в гостуващия сектор, а защо не да продаваме билети за Южната трибуна и за нашите привърженици" - призна Колев пред dsport за пускането в експлоатация на втората нова трибуна на стадиона – Южната. Именно там е секторът за гости.

Както е известно, към момента "смърфовете" оглавяват временното подреждане в Първа лига. Бившият им нападател Мартин Камбуров вярва, че Лудогорец ще се мъчи за титлата и че Локомотив Пловдив може да я спечели.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички