Страхотни новини за Локомотив Пловдив, "смърфовете" очакват инвазия през ноември


Страхотни новини за Локомотив Пловдив, "смърфовете" очакват инвазия през ноември
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

2280 0

Страхотни новини съпътстваха деня за всички фенове на Локомотив Пловдив, след като стана ясно, че на стадион "Локомотив" има огромно развитие. Фасадата и основната част на трибуна "Бесика" са напълно готови, а до пълното завършване остава по-малко от месец.

Всичко около проекта стартира преди 16 месеца, а оттогава най-верните запалянковци подкрепят любимците си от сектор "В" при домакинствата. Днес обаче бяха наредени и останалите седалки, а с част от тях е изписана сакралната за клуба година "1926".

За последния етап помогна импровизирана бригада от фенове и футболисти от представителния отбор, към която се присъедини и легендата Христо Колев (Бащата).

До окончателното пускане в експлоатация на трибуната остава да се завършат помещенията под нея, след което приемателна комисия да издаде акт 16. По всяка вероятност това ще отнеме още месец, но всички очакват откриването при домакинството на ЦСКА на първи ноември.

Така изглеждаше реновираната трибуна в средата на лятото:

Противоположно на "Бесика" обаче продължава изграждането на южната трибуна. Тя ще бъде огледална, а строежът и върви по-бързо от очакваното. В края на годината пък ще се пристъпи към събаряне и започване на строежа на трибуна "Спортклуб".

Ето какво направиха "смърфовете" срещу Локомотив Пловдив!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички