Босът на Локо (Пд): Борисов не покани на онази среща най-големите клубове


Босът на Локо (Пд): Борисов не покани на онази среща най-големите клубове
Снимка: бнт

1439 0

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски изрази мнение, че в лицето на Васил Божков, Георги Домусчиев и Гриша Ганчев премиерът Бойко Борисов не е поканил собствениците на най-големите клубове у нас. Бизнесменът се изказа и относно съдийството в България, за което също бе свикана специална среща.

"Аз на министър-председателя съвет не мога да давам кой да кани на среща, след като се смятат за трите най-клуба, значи… Аз не мисля, че те са най. Мен ме амбицира това да им покажа как се играе. Ние играем както трябва. Защо ги е поканил, значи има нещо предвид, не съм Ванга да гадая за какво ги е поканил. Ние колкото и да се събираме, никога няма да постигнем онова, което искаме. Един българин е хайдутин, двама българи са чета, трима българи са чета с предател. Това е. В Пловдив, например, най-важното е да биеш съперника, а после може и да изпаднеш, но тогава си най-великият", коментира Крушарски в студио "Дерби".

"Съдиите дайте да не ги упрекваме, толкова могат някои. Съдията прави 2-3 грешки, колко минути са това – 10 минути. А останалите 80 минути по време на мача къде са футболистите? В България ние трябва да си оправим къщата, после да гледаме кусура на другия. Аз нямам нито един телефон на съдия, не ми се обаждат, и аз не им се обаждам", категоричен бе клубният бос. А какво заяви по повод обвиненията срещу Георги Илиев в симулативна игра вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички