Крушарски: Георги Илиев е чист, не би се подложил на такова унижение!

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски се застъпи за една от звездите на тима - Георги Илиев. Според бизнесмена ветеранът няма как да е виновен по обвиненията в симулативна игра в мача срещу ЦСКА с фланелката на Черно море.

"Не вярвам на нищо за Георги Илиев, докато не се убедя сам. Не вярвам, че един футболист на тези години ще се подложи на такова унижение. Всички знаем как ги играем игрите. Бил съм винаги близо до футбола и знаех как се решават нещата – с разбиране. Ако сме единни, ние, президентите, няма да има такива проблеми. За мен Георги Илиев е чист, но някой използва момента да ги натопи или да ги излъже. Аз с него не съм говорил на тази тема. Говорихме само за условията и въпросът беше изчерпан. Не ми се вярва да е правил такива простотии", отсече Крушарски в студио "Дерби".

Тежък противник за Локомотив Пловдив в третия кръг на Лига Европа

Носителят на Купата на България Локомотив Пловдив започва участието си в Лига Европа от втория предварителен кръг. Там играчите на Бруно Акрапови...

"Ето, във Враца, казват, че съм си купил мача. Е, как да стане. Аз ако имам пари, няма да ги дам за такива неща. Вие виждали ли сте черно тото? Какво е това животно? Как се говори, без да го докажеш?", допълни ексцентричният бос на "смърфовете". Вижте в този материал едно от предположенията защо Илиев е подписал с пловдивчани. 

Още по темата

Please select answer!