Видео показва: Фен на Локо удря играч на ЦСКА


Видео показва: Фен на Локо удря играч на ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2553 0

Изключително грозни сцени се разиграха на "Лаута" в 41' от мача между Локомотив (Пловдив) и ЦСКА. Мелето е било провокирано от двама руски граждани, които са фенове на Спартак (Москва). Ултрас групата "Банда Тука" е имала свои представители на срещата, като те са били поканени от "Лаута Арми", твърди "Пловдив дерби".

Според видеорепортаж на изданието в началото на баталните сцени един фен на Локо (Пловдив) е ударил играча на "червените" Енрике Рафаел. Чужденецът е бил ударен в гръб.

"Тема Спорт" пише, че един от частните охранители е обяснил на ръководството на ЦСКА, че руските фенове са влезли на пистата със съдействието на агитката на Локо.

На "Армията" са убедени, че става въпрос за умишлена постановка срещу клуба.

Както вече е известно, Рафаел не е единственият пострадал играч на "гостите". Защитникът на тима Божидар Чорбаджийски е бил наплют и изблъскан от фенове на Локо, които нахлуха на пистата. Освен бранителя ултраси от агитката на домакините са удряли и блъскали и хора от щаба на тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички