Завъртяха се 2 крайно любопитни имена за нов треньор на Левски


Завъртяха се 2 крайно любопитни имена за нов треньор на Левски
Снимка: Levski.bg

8837 0

Все повече спортни издания и секции публикуват информация за предстоящото уволнение на треньора на Левски - Николай Костов. Вчера се появи слух, че 60-годишният наставник не е махнат, само защото ръководството нямало готов вариант за поста му.

Вече се завъртя името на Димитър Димитров-Херо като евентуален нов треньор на "сините" след мача с Ботев (Враца). Именно след него се очаква Левски да се раздели с Костов.

Появи се обаче още един вариант за ветровития пост на "Герена" и той е малко изненадващ. Става дума за бившата дясна ръка на Станимир Стоилов - Саид Ибраимов. Според "България Днес" именно заради това той не е станал част от екипа на настоящия наставник.

Ибраимов не пропускал мач на "сините" и си водел записки от трибуните. Затова мнозина били на мнение, че той "стои в запас" като евентуален заместник на Костов.

Според хора, които са близко до клуба, на "Герена" се коментирало и назначаването на опитен треньор като Емил Велев или Димитър Димитров. На ръководството е бил предложен и чужденец, който вече е водил Левски, но шефовете предпочитат българин да води тима. А ето как отговори Херо на слуховете за Левски. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички