Възможно ли е? Емблематична фигура за българския футбол сменя Николай Костов в Левски?


Възможно ли е? Емблематична фигура за българския футбол сменя Николай Костов в Левски?
Снимка: Marin Bonev / LAP.bg

7042 0

Левски се съвзе от кризата от резултати в българската Първа лига, но веднага след това отпадна изненадващо от Купата на България след поражение с 1:2 от Хебър Пазарджик. С това недоволството сред феновете са увеличи, а неяснотата около поста старши треньор се засили.

Все повече информации гласят, че Николай Костов съвсем скоро може да загуби работата си в клуба. Вече се спрягат някои имена за негов наследник, а едно от тях е един от най-емблематичните треньори у нас през този век.

Реалност или слух: Димитър Димитров - Херо, поема Левски?

Става въпрос за бившия треньор на Левски Димитър Димитров - Херо. Информацията е на "Труд", като се посочва, че той е сред обсъжданите имена на "Герена". За последно наставникът ръководи Спартак Варна, а наскоро се появиха слухове, че ще се върне в клуба като технически директор.

Херо има изключително богат опит като наставник, особено в България. Той е ръководил Нефтохимик, Литекс, Левски, Велбъжд Кюстендил, Локомотив Пловдив, Нафтекс, Черноморец Бургас, Лудогорец, Берое, Арда и вече споменатия Спартак.

Освен това е бил старши треньор на тимове като Ал Насър, Амкар Перм, Кадисия и Иртиш Павлодар. Преди часове пък излезе информация за една от причините защо ръководството на Левски все още не се е разделило с Николай Костов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички