От Левски: Важно е да не допускаме прояви на вандализъм и хулиганство


От Левски: Важно е да не допускаме прояви на вандализъм и хулиганство

809 0

От Левски и от Националния клуб на привържениците излязоха с призив относно съботния двубой срещу ЦСКА. И двете страни призоваха феновете да не се подават на провокации не само на мача, но и преди него, включително и на шествието под наслов "Левски, ти си всичко за нас".

Ето какво написаха от "синия клуб":

Левскари,

Съботният ден е изключително важен за любимия отбор. В него всички ние ще имаме уникална възможност да покажем какво означава „Левски“. В тази връзка ПФК „Левски“ и Националният клуб на привържениците на „Левски“ напомнят, че в този труден момент за клуба помощта трябва да бъде във всички направления.

Призоваваме ви да не се поддавате на провокации, както по време на шествието преди мача, така и на самия стадион. В последния ден видяхме достатъчно действия, които целят да разколебаят и разединят великата синя общност. Поради всичко това е изключително важно да не допуснем прояви на вандализъм и хулиганство през целия ден, които могат да доведат си налагането на тежки финансови санкции.

Припомняме, че НКП дарява на клуба всички средствата, предвидени за хореография на мача и такава няма да има. Най-добрата хореография винаги е била пълният стадион и синьото море от хора. А най-голямата подкрепа е гласът на това море, защото идва от сърцата.

Затова, левскари, нека направим в събота едно: да изпеем сърцата си!

По-рано пък се появи информация, че Левски е отказал да продаде изгодно титуляр през зимата (вижте подробности).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от SL коментира


Живко, от паралелната реалност, която липсва на Левски

Левски отпадна на полуфиналите за Купата от Локомотив Пловдив, но това бързо остана зад полезрението на „сините“...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама