От Левски: Важно е да не допускаме прояви на вандализъм и хулиганство


От Левски: Важно е да не допускаме прояви на вандализъм и хулиганство

392 0

От Левски и от Националния клуб на привържениците излязоха с призив относно съботния двубой срещу ЦСКА. И двете страни призоваха феновете да не се подават на провокации не само на мача, но и преди него, включително и на шествието под наслов "Левски, ти си всичко за нас".

Ето какво написаха от "синия клуб":

Левскари,

Съботният ден е изключително важен за любимия отбор. В него всички ние ще имаме уникална възможност да покажем какво означава „Левски“. В тази връзка ПФК „Левски“ и Националният клуб на привържениците на „Левски“ напомнят, че в този труден момент за клуба помощта трябва да бъде във всички направления.

Призоваваме ви да не се поддавате на провокации, както по време на шествието преди мача, така и на самия стадион. В последния ден видяхме достатъчно действия, които целят да разколебаят и разединят великата синя общност. Поради всичко това е изключително важно да не допуснем прояви на вандализъм и хулиганство през целия ден, които могат да доведат си налагането на тежки финансови санкции.

Припомняме, че НКП дарява на клуба всички средствата, предвидени за хореография на мача и такава няма да има. Най-добрата хореография винаги е била пълният стадион и синьото море от хора. А най-голямата подкрепа е гласът на това море, защото идва от сърцата.

Затова, левскари, нека направим в събота едно: да изпеем сърцата си!

По-рано пък се появи информация, че Левски е отказал да продаде изгодно титуляр през зимата (вижте подробности).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Класации


Изумителните стартови 11 от футболисти, прехвърлили 30-годишна възраст

"Младите играчи печелят мачовете, но опитни играчи ви печелят титли", тези думи са състезателя по крикет Хари...

Реклама
Реклама