Феновете от "София-Запад" призоваха за подкрепа към Митрев и се заканиха на свои


Феновете от "София-Запад" призоваха за подкрепа към Митрев и се заканиха на свои
Снимка: Официален сайт на Левски

1797 0

Една от най-големите фракции на привържениците на Левски - "София-Запад" обявиха, че Божидар Митрев ще се завърне под рамката на вратата на "сините" в мача срещу Верея от 13-ия кръг на Първа лига. От фракцията призоваха за подкрепа към капитана на отбора, но избраха интересен начин, по който да го направят.

Феновете на тази организация заплашват всички останали привърженици, които си позволят подигравателни подмятания към доскорошния национал или друг играч на клуба. Митрев имаше тежки месеци, в които допусна доста грешки, а и имаше трудни моменти с привържениците, част от които все още не могат да му простят, че не доигра мача с Вадуц. 

Ето какво публикуваха феновете на Левски от София - Запад в профила си във Facebook:

Левскари,

Отправяме важно съобщение към цялата синя общност. Научихме, че под рамката на вратата ще застане доскорошният капитан на отбора Божидар Митрев, ние като организация няма да допуснем подмятания и освирквания към нито един играч, на когото треньорът ни Славиша Стоянович се е доверил.

Уведомяваме всеки един от вас, без значение в кой сектор или блок е заел своето място, че при неспазване на взетото решение ще се разправяме с инициаторите и изпълнителите на анти-левскарската проява, както сметнем за добре!

Ние не режем гредите на стадиона си, а подкрепяме Левски докрай!

Всички на стадиона, рамо до рамо, за Левски София!

Успех, Божка!

По-рано днес пък излезе информация, че Левски може да си върне един от бившите си вратари. Кой е той - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички