Всичко или нищо: Айнтрахт Франкфурт излиза изключително офанзивен срещу Левски


Всичко или нищо: Айнтрахт Франкфурт излиза изключително офанзивен срещу Левски
Снимка: БГНЕС

2976 0

Германският Айнтрахт Франкфурт ще посрещне Левски в реванша на "Дойче Банк Парк" днес (31 август) от плейофния кръг за влизане в групите на третия по сила европейски турнир - Лига на конференциите. Първата среща на "Васил Левски" завърши при резултат 1:1, а за втората Дино Топмьолер готви офанзивна единайсеторка срещу "сините".

Как ще изглежда Айнтрахт срещу Левски?

Според германското издание "Hessenschau", което следи изкъсо отбора на Айнтрахт Франкфурт - Дино Топмьолер, готви доста офанзивна схема под формата на 3-5-2.

Гореспоменатият източник твърди, че на вратата ще започне Кевин Трап. Пред него ще действа тройката от защитници Уилиам Пачо, Макото Хасебе и Робин Кох. В полузащитата ще бъде Елиес Скхири, а от двете му страни уингбековете - Филип Макс и Ансгар Кнауф. Двамата нападатели ще бъдат Омар Мармуш и Джесик Нганкам, а плътно зад тях ще оперират Марио Гьотце и Ерик Ебимбе.

Плюсове и минуси на 3-5-2

Припомняме, че 3-5-2 е една доста офанзивна схема, която дава много възможности на нападение на тима, който я използва. В нея ключови са действията на двамата уингбекове, които трябва да разполагат със завидна скорост и издръжливост, за да оперират както в атака, така и в нападение.

Отборът, който играе на 3-5-2 обаче е доста уязвим след грешка, която води до контраатака. Левски може да се възползва от такива, изнасяйки топката в предни позиции към своите бързоноги крила - Уелтън и Роналдо, които създадоха много проблеми на отбраната на "орлите".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Лидер на Айнтрахт потвърди, че клубът няма да подцени Левски в реванша.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички