"Мотивирани сме до краен предел за Левски" - един от най-опитните в Айнтрахт показа, че няма да подценят "сините"


"Мотивирани сме до краен предел за Левски" - един от най-опитните в Айнтрахт показа, че няма да подценят "сините"
Снимка: БГНЕС

1203 0

Един от най-опитните в състава на Айнтрахт Франкфурт Макото Хасебе говори на традиционния брифинг преди реванша с Левски в Лигата на конференциите. Той още определи кой от двата тима ще влезе в групите на турнира, като първата среща 1:1 в София.

В Айнтрахт са мотивирани до краен предел

"Ще влезем в мача много мотивирани и ще приемем отбора на Левски много сериозно. Надяваме се на страхотна атмосфера и подкрепа от страна на феновете утре. Определено искаме да продължим нашето европейско пътуване", сподели той

"През последните няколко години имахме страхотни изживявания в Европа. Наистина искаме да продължим да играем на международно ниво тази година. С утрешната атмосфера – разпродаден стадион, страхотна атмосфера – играчите автоматично ще бъдат много мотивирани. Няма да се налага да говоря много", допълни още той.

Ситуацията с Коло Муани

"Треньорът каза как ще подходим без Муани. Имахме такъв случай с Костич. Тренираме много добре. Трябва да го покажем утре. Имахме силни сезони в Европа. Искаме да продължим и да забравим темата с Коло Муани", каза още японецът. Наставникът на немския тим Доно Топмьолер пък сподели, че има изграден план за утрешния мач и как да стопира силата по крилата на "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички