Николай Костов: Не искаме да изиграем добър мач, а Левски да отстрани Айнтрахт!


Николай Костов: Не искаме да изиграем добър мач, а Левски да отстрани Айнтрахт!
Снимка: БГНЕС

3296 0

Наставникът на Левски Николай Костов говори преди реванша с Айнтрахт Франкфурт от плейофите в Лигата на конференциите. Той е категоричен, че "сините" не само ще търсят добра игра, но и отстраняване на съперника си.

"Първо, искам да изкажа съболезнования на семействата на нашите фенове, които загинаха в катастрофа преди първия мач. Клубът вече го направи, но сега и аз", започна Костов своята пресконференция.

Той е категоричен - Левски ще гони класиране в групите

"Първият мач ни помогна да вярваме повече в нашите възможности. Самите наши играчи осъзнаха това и се надявам да положим максимални усилия. Не да заиграем един добър мач, който да остане в историята. А да изиграем добър мач, а който да елиминираме отбора на Айнтрахт, знаейки с кого играем", сподели наставникът на "сините".

"Ние се повлияхме от тези емоции, тъй като те са много приятни. При такава атмосфера играчите играха един нелош двубой. Мисля, че няма да сме толкова напрегнати, както в първия мач", допълни той относно еуфорията, която има сред феновете. 

Липсата на основни играчи в Айнтрахт и кой е най-опасният играч

"Не мисля, че нашият отбор трябва да е котиран като фаворит в тази среща. Концентрирани сме да се представим максимално добре, не искам да се зависими от неприятностите в нашия опонент. Имахме достатъчно време да се подготвим, за разлика от нашия съперник. Докато те играха мач, ние имахме възможност да починем, да тренираме и да се подготвим".

"Въпросът е как да се справим с фланговата игра на съперника, особено по левия. Трябва да вземем мерки и мисля, че вече сме взели такива. Не е тайна за никой, че нашата игра е базирана на фланговите атаки. Как да опазим този велик играч Гьотце. Той е навсякъде, покрива всичко и от него излиза творчеството в играта им.

Жълта екипировка - това е една от изненадите. Разбира се, винаги търсим нещо, с което да изненадаме съперника. Няма как да говорим в детайли за тях. Подготвени сме достатъчно добре за този мач. Всичко влиза в плановете ни, готови сме и за 120 минути и за дузпи", сподели още специалистът. Защитникът Кристиан Димитров също бе категоричен, че Левски винаги играе за победа

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички