Камен Воденичаров преди Айнтрахт - Левски: Удържим ли първото полувреме, нататък постепенно нещата ще стават по-лесни


Камен Воденичаров преди Айнтрахт - Левски: Удържим ли първото полувреме, нататък постепенно нещата ще стават по-лесни
Снимка: Levski.bg

1645 0

Популярният актьор, режисьор и телевизионен водещ Камен Воденичаров заяви, че има шесто чувство, че Левски ще успее да излезе краен победител от реванша с Айнтрахт Франкфурт:

*Във вечерта на 31-ви август (21:30 часа) "сините" гостуват в Германия в решителна битка за влизане в груповата фаза на Лига на конференциите, след като "първото полувреме" в София завърши 1:1.

"Очаквам с нетърпение мача. Аз имам усещането, че ще успеем да излезем победители в двубоя. Имам такова шесто чувство! Айнтрахт са много класен отбор. Коло Муани няма да играе, но има кой да го замести. Надали това ще се отрази особено много", обясни известният фен на Левски пред "Мач Телеграф" и допълни:

"Ще ми се да има изненада. Групите в Лигата на конференциите да започнат с това: Носителят на Лига Европа за 2022 година е детрониран от Левски. Това биха били заглавията на всички спортни сайтове и издания навсякъде по света".

"При всички положения Айнтрахт са наясно, че нашите момчета са много сърцати и са добре сглобен млад състав. Левски ще играе на максимума на възможностите си и германците ще предприемат действия още от първата минута. Удържим ли първото полувреме, нататък постепенно нещата ще стават по-лесни", прогнозира 57-годишният Воденичаров.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Актьорът Кирил Ефремов смята, че при Николай Костов Левски играе "в пъти по-добре, отколкото при Станимир Стоилов"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички