Владимир Манчев говори за трудните условия за игра и отсече: Ще дадем най-доброто срещу Левски


Владимир Манчев говори за трудните условия за игра и отсече: Ще дадем най-доброто срещу Левски
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2237 0

Наставникът на Хебър Владимир Манчев бе доволен от спечелените три точки в двубоя срещу Славия. Тимът от Пазарджик надделя с минималното 1:0 в двубой от 21-вия кръг на Първа лига. След срещата Манчев хвърли поглед и към следващия двубой за отбора, който е с Левски.

Старши треньорът бе запитан и за условията на игра, които бяха предложени, като той призна, че е много трудно да се играе на такива. Манчев заяви и че продукцията едва ли се е харесала на привържениците.

"Имахме голяма амбиция да се представим на ниво днес. Показахме характер. Беше труден мач, защото Славия е много добър отбор. До известна степен нещата, които тренирахме, се получиха. И двата отбора бяха затруднени от вятъра и терена. За нас беше важно да подобрим представянерто си в защита, защото в много мачове допуснахме голове от наши грешки.

Имам забележки към някои отигравания. Много е трудно да играеш на тези условия в България. Едва ли са се забавлявали хората по трибуните. Много важни 3 точки, жизненоважни. Каквото и да си говорим за игра и напредък, когато не печелиш точки, всичко се обезсмисля. Точно двамата, които висяха с картони, ги получиха. Срещу Левски ще дадем най-доброто от себе си" - заяви Манчев.

Вижте как Хебър сломи Славия за едва пета победа в Първа лига през сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички