"АЙ КАНАРИ": Ботев Пловдив се мотивира с бижу на Неделев за Битката за Тракия (ВИДЕО)


"АЙ КАНАРИ": Ботев Пловдив се мотивира с бижу на Неделев за Битката за Тракия (ВИДЕО)
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

1625 0

Безспорно един от най-интригуващите двубои на 21-вия кръг в българската Първа лига противопоставя Ботев Пловдив срещу големия му съперник в Битката за Тракия - Берое. Зарядът е още по-голям предвид факта, че двата тима са един след друг в класирането с равен брой точки.

"Канарчетата" са 10-и с -1 голова разлика, докато "заралии" са с -17 голова разлика. В този случай именно тя е решаваща, тъй като в преките дуели има паритет - първият двубой завърши при равенство 1:1.

Часове преди двубоя от Ботев се надъхаха за предстоящия двубой чрез видео в личния профил на клуба в социалната мрежа Twitter. В него има кадри от ключови попадение на "канарчетата" срещу този опонент, както и на мощната подкрепа от трибуните.

"Когато сме единни - няма кой да ни спре! АЙ КАНАРИ" - е текстът, който е прикрепен към въпросното видео. Можете да го видите по-долу в материала. Двата тима се изправят един срещу друг в 14:45 часа в Пловдив. Наскоро пък се появи информация, че Тодор Неделев се завръща и в националния на България съвсем скоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички