Загорчич заговори за скорошно уволнение след загубата за Славия, Венци отсече: Не знам защо не бихме


Загорчич заговори за скорошно уволнение след загубата за Славия, Венци отсече: Не знам защо не бихме
Снимка: БГНЕС

4567 0

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич не бе особено доволен от изненадващото поражение за неговия тим у дома срещу вече намиращия се на 14-о място отбор на Хебър. "Белите" загубиха с минималното 0:1, а наставникът призна, че при нова загуба в следващия мач може да загуби работата си.

Загорчич и Стефанов отказаха да се оправдаят с терена за загубата на Славия

"Условията не са извинение. За Хебър бяха същите. Доминирахме през мача, не ни пречупи голът. Няма от какво да съм недоволен, само от реализацията може би. Мачът би тръгнал в друга посока. Пропуските ги отдавам на терена, който бе малко неравен. Мислим за следващия мач.

На терена всичко зависи от нас, разбира се. Дано и футболистите мислят по този начин. Как да се подобрят терените не е въпрос към мен. Аз действам с играчите. Не знам как могат да се подобрят условията в България. Ако загубим мача с Ботев Враца, може и да ме уволнят. Ако един треньор няма резултати... Купата остава реален шанс. Следващия мач също излизаме за победа" - заяви Загорчич.

Президентът на отбора Венцеслав Стефанов пък призна, че това е бил най-слабият мач за неговия тим от старта на сезона: "Най-слабият ни мач от началото на първенството. Не вкараш ли, ще ти вкарат. Заслужено победиха. Няма какво да кажа. Ако знам защо не сме били, сигурно ще дам рецепта, но не знам" - сподели той.

Стефанов също бе запитан за условията за игра, но и той отказа да се оправдае с това, като призна, че "каквото е за едните, това е и за другите". Вижте как Хебър катурна Славия за първи път от 23 години насам.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички