"Синя" легенда: Левски не може без Бащица, ако продължи така, няма да има "приказки"


"Синя" легенда: Левски не може без Бащица, ако продължи така, няма да има "приказки"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

10394 0

Бившата звезда на Левски Христо Йовов изрази мнение, че клубът не може да се издържа без "Бащица". Според любимеца на "Сектор Б" клубът няма да успее, ако продължава така, както действа сега.

"С риск да ме намразите, но ще кажа, че Левски без бащица не може. Ако продължава така, както е в момента, Левски няма да успее. Няма да има Левски в приказките или пак в групите, без значение на Шампионска лига, Лига Европа или Лига на конференциите. Истината е, че футболът в днешно време се прави с пари, и то с много пари. Който и треньор да докараш, трябва да има материал, с който да се работи", заяви Йовов за канала "Трибуна Левски" в YouTube.

"Трябва да се излезе и да се каже какъв е планът. Например три години ще се играе с юноши или ще се отиде във В група, докато не се погасят задълженията веднъж завинаги. Иначе всяка година се трупат още и още лихви. Знам, че това което казвам, не е много хубаво, но трябва някой да го каже и да се вземе решение какво следва", допълни бившият футболист.

Според Бижутера футболистите, с които "сините" разполагат сега, не са нещо особено. "Като цяло, имайки предвид ограничения бюджет, трябва нещо повече, за да замирише на футбол. Ще има спадове и възходи, въпросът е да подкрепяме клуба. Когато има победи, лесно ще се намери бащица за клуб като Левски", каза още той. Тези дни се появи информация, че от НАП са искали да конфискуват общежитието на Левски. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички