ВИДЕО: Тити Папазов отново със сериозни нарушения на пътя, искат отнемане на книжката му


ВИДЕО: Тити Папазов отново със сериозни нарушения на пътя, искат отнемане на книжката му
Снимка: Оф. сайт на Левски

2871 0

Притежателят на втория най-голям пакет акции във футболния Левски - Тити Папазов, отново бе заснет да прави грубо нарушение на пътя. От "Спаси София" качиха кадри в социалната мрежа "Facebook", на които се вижда личният му автомобил. От организацията поискаха книжката му да бъде отнета:

"Колата на Тити Папазов отново e заснета в тежко нарушение - изпреварване на колона и ляв завой на червен светофар! Ако се окаже, че автомобилът с номер СВ 4727 АС е управлявана от него, това ще бъде поредното заснето и документирано тежко пътно нарушение, извършено от този индивид.

Заради поредицата от безобразни и тежки нарушения на пътя, настояваме СДВР Столична Полиция незабавно да отнеме книжката на Папазов и да го санкционира с глоба. Системното погазване на законите, създаването на предпоставки за сериозни пътни инциденти и застрашаването на човешки животи насред София трябва да бъде незабавно спряно и жестоко санкционирано. Проблемът с пътната безопасност е сериозен и системен, но управляващите явно предпочитат да продължи избиването на пътя, вместо да бъдат предприети безкомпромисни мерки.

Няма и как гражданите да имаме доверие в полиция, която бие хора и системно си затваря очите за тежките нарушения по пътищата от страна на самозабравили се хора, мислещи, че са над закона. Именно този двоен стандарт изкарва хората по улиците на България вече втори месец!

Настояваме и Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova незабавно да възложи преглед на записите от камерите на Столичната община, за които няколко пъти плащахме милиони левове, и да ги предаде на СДВР! Ако подобни действия не бъдат предприети, само ще се докаже, че хилядите монтирани камери са поредният проект, за който са усвоени милиони, без да има никаква реална полза от него. Кметът също има задължението да гарантира реда и спокойствието и затова нейните действия ще бъдат тест за това, дали работи в полза на обществения интерес или още "едни са по-равни от други" - се казва в публикацията.

А Наско Сираков разкри, че няма как да бъде взет лицензът на друг клуб и че Левски ще бъде спасен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички