Сираков: Призовавам нашите привърженици да загърбят своите противоречия


Сираков: Призовавам нашите привърженици да загърбят своите противоречия
Снимка: Официален сайт на Левски

1096 0

Собственикът на Левски Наско Сираков коментира отношенията между феновете и враждуващите фракции, като призова за помирение в името на клуба. Както е известно, в последно време се изостри тонът между част от феновете, като бяха замесени дори и Павел Колев, и Тити Папазов след постове известния фен на тима Любомир Костадинов.

"Лично моето мнение и на клуба – нещото, което ме „взриви“ преди три месеца, разнасянето на акциите, другото, което също така изключително ми подейства беше това, което направиха феновете в предишните два месеца – събирането на невероятна цифра, за да може клубът да оцелее. Това обединение между феновете не трябва да бъде само на приказки – не приемам декларации, определяния като „гробокопачи, източвачи на клуба“. Те са работили на база договори с клуба“.

"Едно време заведох феновете при Тодор Батков, дадохме им охраната от сектор Б – от 2006 до 2010 г. Левски не клуба нито стотинка за глоба. Никой никога не ми е поставял условие за фенмагазина. Клубът има достатъчно възможности да си управлява сам фенските артикули и мисля, че това е едно от нещата, които да носи достатъчно средства на клуба. За мен е важен всеки един привърженик на Левски. Огромна част са неорганизирани – не трябва да ги делим, но всеки един от феновете, които обичат Левски, е изключително важен.

"Призовавам нашите привърженици да загърбят своите противоречия, защото в този момент съществуването на любимия клуб и тяхната обич са поставени на карта. Всеки трябва да преглътне своето его. Такива определения са меко-казано обидни и не почиват на здрава основа. Клубът беше в договорни отношения с фирма на феновете за охрана на мачовете. Те сами се оттеглиха. Скоро обявих на ръководителите на фенските организации, че аз не си представях по никакъв начин, че трябва да търся нова фирма за охрана на мачовете. Имам диалог с всички фенове, не съм отказал на нито един, особено от организираните фенове“, допълни той относно феновете. Освен това той е категоричен, че взимането на чужд лиценз не е на дневен ред.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички