Хиндлиян: Нямам ангажимент да пазя тайните на Тити Папазов, доверихме се на Сираков, не на него


Хиндлиян: Нямам ангажимент да пазя тайните на Тити Папазов, доверихме се на Сираков, не на него
Снимка: БГНЕС

1944 0

Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян отново говори за Тити Папазов. Той сподели, че не е поемал ангажимент да му пази тайните, както и че иска пълна прозрачност в "синия" клуб "и на входа, не само на изхода".

"35% от акциите не биват да бъдат в Константин Папазов. Гласувахме доверие на Сираков, когато той се заяви като човек, който ще спасява футболен клуб Левски. Не казахме на Сираков: "На теб вярваме на 51%, а на Папазов вярваме на 35%". Не съм поемал ангажимент пред Папазов да пазя неговите тайни. Парите за заплатите на футболистите на Левски са минали през фирмата на Папазов "Миш-маш" ЕООД. В същото време бях наясно, че тези пари не са негови и са дошли отнякъде. Затова и зададох въпрос защо това нещо се пази в тайна. Когато от Левски съобщиха, че парите са върнати, се чух с Папазов. Той ми каза, че парите са от Стойне Манолов. Не очаквах подобен отговор. И не е важно от кого са парите, а начинът, по който се случва" - започна пред БНТ.

"Сираков каза "Аз съм "Наско Сираков и ви гарантирам пълна прозрачност". След това от Левски в лицето на Наско Сираков, Константин Папазов и Павел Колев имат различно тълкувание за прозрачност. Те обясниха, че прозрачност за парите на Левски ще има на изхода, но не и на входа. Какво означава това нещо? Прозрачността в Левски трябва да бъде пълна, а не само на изхода на парите. Когато няма яснота откъде идват средствата в клуба, се пораждат различни подозрения.

А Левски няма нужда от това. В Левски няма план за действие, ако Левски не излезе от този водовъртеж на задълженията си. Няма план "А", а камо ли план "Б". Ддва време за нови заплати на футболистите. Пак ли така ще я караме, ще кърпим дупки? Левски се намира в екстремна ситуация. За да излезеш от такава ситуация, трябва да си готов на радикални мерки" - допълни още Хиндлиян.

Междувременно, Спортинг Лисабон иска да привлече играч на Левски за 1 млн. лева.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички