Наско Сираков обясни за липсващите спонсори и ще има ли трансферирани играчи


Наско Сираков обясни за липсващите спонсори и ще има ли трансферирани играчи
Снимка: БГНЕС

1606 0

Мажоритарният собственик в Левски Наско Сираков е сигурен, че ще се появят спонсори в клуба. "Сините" се намират в тежка финансова ситуация, като все още нямат и генерален спонсор. Той обяви, че се водят разговори както с български, така и с международни компании и фондове, но това изисква време.

"Ще се появят спонсори в Левски. Трябва да погледнем глобално - всички проблеми в света се струпват и на главата на Левски. Всяка фирма се е свила и се ослушва накъде ще тръгнат нещата. Ние сме направили уникален пакет от предложения, който започваме да изпращаме до всякакви фирми", сподели мажоритарният собственик на "сините" пред "Дарик".

"Над 90% от рекламните позиции на "Герена" са празни. Левски последните няколко месеца живее и диша благодарение на своите привърженици. Не мога да кажа дали някой спира спонсорите за Левски. Имаше няколко фирми, които сами ни потърсиха за реклама, но в последния момент се отдръпнаха. Не мога да обвинявам никого за това. За всичко е виновна ситуацията в глобален мащаб. Политическата нестабилност допълнително плаши бизнеса.

"Не вярвам, че широката фенска маса на Левски е очаквала, че като дойда аз ще завали "златен дъжд". За съжаление, на този етап не можем да реализираме основния си капитал - футболистите. В световен мащаб има стагнация на трансферите. Това не означава, че ние трябва да си подаряваме играчите. Надявам се скоро да има постъпления в клубната каса. Има много запитвания за наши футболисти. Трансферният прозорец е дълъг. Имаме един месец, в който се надявам някои играчи да бъдат продадени". Освен това той е категоричен, че взимането на чужд лиценз не е на дневен ред.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички