Венци Стефанов: Левски сами срещу всички? Ха-ха-ха, боже, чували сме го много пъти


Венци Стефанов: Левски сами срещу всички? Ха-ха-ха, боже, чували сме го много пъти
Снимка: Facebook

2379 0

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, коментира позицията на Наско Сираков и Левски относно разпределяните финанси за българските отбори от ТВ правата. Стефанов далеч не подкрепя мнението на Сираков, като го призовава да намери по-добро предложение.

"Нека Наско Сираков води битката, няма проблем. Футболната история познава много такива битки - опитаха се Реал Мадрид, Барселона, Байерн, не им се получи. В края на краищата Левски и ЦСКА трябва да играят с някой. Левски иска лъвския пай, а за другите какво?

Ако Наско намери някой, който дава повече пари, настоящият договор ще се прекрати. Да намери някой, но да дадат и гаранции. С тази фирма работим от четири-пет години, досега не са закъснели и с една минута. Наско си спомня добре как, когато беше в Изпълкома на БФС, bTV ни остави още втората година и не ни плати нищо.

Пак ли го играят сами срещу всички? Ха-ха-ха! О, боже, боже, боже! Тази песен сме я чували от Левски вече много пъти. Това им е стар рефрен. Пак казвам - Наско да намери някоя телевизия, която дава повече, и със сигурност носителят на правата ще се откаже! Убеден съм в това. Но трябва да дадат и гаранции, че в следващите пет години ще ги получаваме парите" - сподели той пред "спортал".

Припомняме, че Сираков дори заплаши да не допусне камери на "Нова" на стадион "Георги Аспарухов", като е готов да поеме риска от изваждане от Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички