Сираков: Никой да не брои Георги Тодоров за временен треньор на Левски!


Сираков: Никой да не брои Георги Тодоров за временен треньор на Левски!

817 0

Собственикът на Левски Наско Сираков намекна, че треньорът Георги Тодоров ще води тима за постоянно. Специалистът бе назначен временно на поста, след като Сираков започна преговори с Петър Хубчев за раздяла. Според слуховете обаче на "Герена" искат да сътрудничат с Тодоров за постоянно. Запитан в предаването "Код спорт" дали Тодоров остава старши треньор, легендата заяви:

"Георги Тодоров е старши треньор и на никой да не му минава през главата да го брои за временен. Ако се наложи и видя, че един треньор не върши тази работа, която считам за правилна, стискаме си ръцете или не си ги стискаме, но си тръгва. На този етап Гошо си върши перфектно нещата".

Сираков коментира и очакваната раздяла с Хубчев. "Разбирам чувствата, огорчението и в Петьо, и в Жоро Донков. Но моето положение, в което съм сега, ми налага да взимам и крайни решения. Не че са ми приятни, но това е в името на Левски. Който е обиден – обиден. Аз също мога да бъда обиден и съм обиден за някои неща", категоричен бе той. А какво сподели той относно селекцията на клуба вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Левски


Цифрите и фактите, които казват, че Георги Тодоров трябва да води Левски за постоянно

Онзи ден колеги установиха, че Петър Хубчев е спечелил едва 51,5% от мачовете си начело на Левски. Затова за...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама